Score#21 — Method of Elimination

THOMAS STEYAERT (BE)
performance / 50’

03.10.2014 / 21:00 / WASP

Coregrafia: Thomas Steyaert
Performeri: Andreea David, Elena Copuzeanu, Nicoleta Enache și Ruxandra Stanciu
Fotografie: Liviu Ștefan
Trailer video: Black Horse Mansion
Cu mulțumiri: Raúl Maia
O co-producție 4Culture, WASP și Life Long Burning, cu sprijinul programului Cultura 2007 — 2013.**
*Acest proiect a fost finanțat de Ministerul Culturii, AFCN — Administrația Fondului Cultural Național și Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București — ARCUB, prin Programul Cultural București 555.
**Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Un motor viu, ce explorează în timp real esența societății în care trăim, spectacolul abordează dependența interumană în așa fel încât testează, punctează și transformă percepția unor valori umane de bază. Corpurile, stările și emoțiile prind noi semnificații în timp ce compoziția se regenerează la infinit, deconstruind idei abstracte precum teritoriul, rebeliunea, sau dreptatea.

Thomas Steyaert este un artist belgian stabilit în Bruxelles și în Sarajevo. Fost dansator Wim Wandekeybus / Ultima Vez și fondator al colectivului de tineri artiști Ponyhill vzw, el explorează medii diverse, de la dans și performance, până la pictură și desen, muzică, fotografie sau film – fiecare dintr-o perspectivă diferită.
http://thomsteyaert.wix.com/ponyhill

Vezi trailer: